Qonnect Deutschland GmbH

Natalie Kallas: Back to the roots

In maart 2002 startte Natalie Kallas haar loopbaan bij Masterfix Products B.V. in Maastricht. Jan Aarts was eigenaar en bedrijfsleider. Hij had Masterfix in 25 jaar met groot succes opgebouwd tot een bekend merk in blindklinknageltechniek. Hier was Natalie Kallas verantwoordelijk voor de verkoop en uitbreiding op de Duitse markt.

Nadat het bedrijf Masterfix werd verkocht aan het Stanley concern, besloot Natalie Kallas haar carrière voort te zetten bij een bedrijf in de buurt van Düsseldorf, dat op dat moment nog voornamelijk bekend was op de isolatiemarkt. Hier moest de blindklinknageltechniek als een tweede pijler worden gevestigd, wat een mooie uitdaging en een interessante opdracht was.

Na uiteindelijk 13 succesvolle jaren werkzaam te zijn geweest voor dit bedrijf, dat op het gebied van blindklinknageltechniek sterk is gegroeid, zijn marktaandelen veilig heeft gesteld en een naam heeft opgebouwd, werd het tijd voor een nieuw doel.

Dus waarom na meer dan 19 jaar ervaring niet de stap wagen naar zelfstandig ondernemerschap en een geheel nieuwe uitdaging aangaan? De ervaring van 19 jaar blindklinknageltechniek, succesvolle verkopen, de bijbehorende ambitie en kennis van de branche op de Duitse markt zouden goede mogelijkheden moeten bieden.

Tijdens gesprekken met Jan Aarts, die in de tussentijd het bedrijf Qonnect Fasteners B.V. had opgericht, bleek het opzetten van een bedrijf voor beide partijen al snel een interessant en uitdagend idee. Daarmee werd de basis gelegd voor Qonnect Deutschland GmbH als zelfstandige onderneming. Met de start hiervan per 1 april 2021 is een nieuwe weg ingeslagen en een nieuw doel ontstaan.

Natalie.Kallas@qonnect-deutschland.de
+49 2254 949 99 40